Dr. Mariana Feghiu

Motto-ul meu în viață este „Totul din dragoste și respect pentru animale”, astfel am urmat și Facultatea de medicina veterinară la București.

Departe de casa cu o jale în suflet ca am lăsat în urma locuri dragi, munți dragi și oameni dragi mie.

La București am întâlnit alți oameni dragi și a urmat o perioada frumoasă de formare profesională și personală. Am avut multe de învățat pe multe planuri,de la facultatea în sine la experiența trăită în cabinetele veterinare din București, alături de medici veterinari de renume.

Astfel după facultate, am avut șansa de a profesa direct ca medic veterinar în cabinetele din București. Acolo am avut parte de multe experiențe emoționante. În fiecare zi în cabinet era o nouă aventură. Era un nou examen în fiecare zi petrecută în cabinet.

Nu am rezistat să nu pun mâna de foarfecă, atunci când am avut ocazia pentru a înfrumuseța un cățeluș. De aceea pe lângă medicină printre picături am mai cosmetizat și căței, dar și pisicuțe.

Fiecare medic, cred că are ca vis să aibă propriul cabinet. De când am terminat facultatea am tot urmărit programele de finanțare. Am căutat mult până am găsit un program, care să se plieze cu nevoile noastre. Mai era un hop mutarea noastra la Moldova, așa că am hotărât că este momentul să ne întoarcem înapoi la locurile natale.

Așa a luat naștere Piatra vet SRL, unde vom putea pune în aplicare cele mai bune și moderne metode de vindecare.

Date de contact:

Telefon: 0721.906.729