Dr. Adrian Feghiu

Pasiunea pentru animale și medicină veterinară s-a manifestat din perioada adolescentei, urmand cursurile unui liceu cu profil veterinar. Aici am avut performanțe deosebite culminând cu obținerea premiul III (2003) la etapa națională a olimpiadei din aria disciplinelor curriculare tehnologice – specializarea veterinara (concurs pe meserii).

Începând cu anul 2004, interesul și dedicarea pentru medicina veterinară a continuat cu înscrierea și absolvirea Facultății de Medicină Veterinară București (2010) și ulterior cu pregătirea postuniversitară (masterat și doctorat)(2014).

În timpul doctoratului deșfășurat la disciplina de Anatomie Patologică a Facultății de Medicină Veterinară București, medicul nostru a participat și coordonat lucrări practice cu studenți de anul III și VI 👨‍🏫, acesta aspect fiind în același timp un exercițiu foarte bun de a-și perfecționa cunoștințele și pentru a putea da explicații pe înțelesul proprietarilor.

Partea clinică cu animale de companie a început din timpul studenției (septembrie 2006), fiind dobândită în cabinete și clinici din București (job), precum și în clinica Facultății de Medicină de Veterinară.

În cei peste 15 ani de experiență în clinică  am avut parte de o cazuistică vastă pe domenii de medicina internă, dermatologie, neurologie, urgențe, oncologie, ORL etc.

Gărzile de noapte erau și au rămas o provocare, iar urgențele, care erau inevitabile, au adus multă experiență și emoții.

Externshipul din Marea Britanie a fost un alt rând de cărămizi, care au consolidat experiența clinică.

Cazurile de anatomie patologică și-au pus amprenta foarte mult pentru înțelegerea în profunzime a unor semne clinice, beneficiind de o apreciere a medicilor veterinari clinicieni.

Orele petrecute în laborator au avut și ele un rol foarte important în capacitatea de a stabili diagnostice, de la cele mai simple până la cele mai dificile.

Dedicarea, iubirea 💚și responsabilitatea față de profesie și animale mă caracterizează, încercand sa ma comport cu fiecare caz ca si cum ar fi propriul meu animal de companie sau propriul copil.

Date de contact:

Telefon: 0726 578 805

Mail: afeghiu@yahoo.com