Despre noi

Cabinetul veterinar PIATRA VET-Piatra Neamt a luat naștere, datorită unui cumul de factori personali și profesionali.

Factorii personali sunt legați de dorința medicilor noștri de a reveni în Moldova, mai aproape de munții dragi și de familie.

Factorii profesionali se referă la punerea în aplicare a celor mai bune practici medicale dobândite până în momentul de față, fără a fi constrânși de politica cabinetului.

Piatra Vet este un cabinet veterinar situat în Piatra Neamț, care oferă servicii veterinare la standarde europene de către medici specialiști. Personalul medical👩‍⚕️👨‍⚕️ vă va întâmpina cu căldură, iar animăluțul dumnevoastră se va simți confortabil și în siguranța, datorită implicării totale a medicilor noștri pentru a asigura sănătatea fizică și psihică a animăluțului.  

Prin intermediul cabinetului și a medicilor noștri specialiști, animăluțele🐶🐱dvs, diagnosticate cu cancer😥, pot avea parte acum de un consult de specialitate și tratament corespunzător care le va spori șansa la viață.

Misiunea noastră este ca, în timp, stăpânii iubitori de animale, care vor avea nevoie de un consult de specialitate, să identifice cabinetul nostru veterinar, PIATRA VET, drept reper de excelență în domeniu. Avem încrederea, că experiențele pozitive avute în cabinetul nostru vă vor determina să reveniți, iar și iar.